Подари си с/мисъл

Онлайн магазин за Еко бутилки и термоси за вода Dopper

0
Вашата количка

5 неща, които правят Dopper по-устойчивата бутилка

Ако сте попаднали на този блог, означава, че отнякъде сте чули за малките ( големите и по-големите) бутилки и термоси на Dopper, с които заедно опазваме океаните. Не се ли чудите дали това не е за сметка на останала част от околната среда? Има само един начин да разберете…продължете да четете.

Толкова много неща се публикуват в онлайн пространството на тема опазване на околната среда или как да живеем по-устойчиво и това някак си прави ориентирането в нея по-сложно. 

1. Ние имаме Cradle to Cradle сертификат

Dopper има множество награди за устойчивост и за дизайн, но една от най-открояващите се е сертификатът Cradle to Cradle. Този сертификат означава, че Dopper има задълбочен поглед върху веригата на производство на продуктите си. От това при какви условия се произвеждат до това какво се случва с ресурсите в края на живота на бутилките. Ако сме ви заинтригували с това световно признание и искате да научите повече имаме отделна публикация специално за Cradle to Cradle.

2. Dopper се стреми към нулеви нетни емисии 

През далечната 2019 Dopper прави едно публично обещание към своите почитатели и всички нас – да се бори за нулев отпадък. Доста голяма и смела мечта, от която всички ние имам нужда да се сбъдне. От друга страна това би направило бутилката на Dopper още по-неустоима за всички вас – любителите на планетата. 

3. Предлагаме по-устойчив транспорт на продукта

Такава прекрасна мисия има нужда от много поддръжници из цял свят. Dopper вече е почти навсякъде по света. За да направят така, че тази малка бутилка да има и нисък въглероден отпечатък, Dopper е на мисия да намери най-екологичния транспорт. И попадат на Good shipping, които успяват да намаляват емисиите на въглероден диоксид с 85%. 

4. Всяка продадена бутилка подкрепя проекти за по-чиста вода

Най-прекрасното нещо на Dopper е, че е много повече от бутилка. Всяка закупена бутилка, подкрепя образователните програми на Dopper, изследвания и кампании за повишаване на осведомеността относно изчистването на океаните от пластмаса. Dopper работи и по проекти за чиста питейна вода в Непал. 

5. Вълната на Dopper

Dopper стартират и глобално движение срещу пластмасовите бутилки за вода за еднократна употреба познато и като – “Вълната на Dopper”. Сега, сигурно се чудите какво представлява това движение. Много просто – насърчава хора и организации по цял свят да спасяват океаните с лесни действия от ежедневието ни. А условията, за да се включиш са лесни:

  1. Забравете за пластмасовите бутилки за вода за еднократна употреба
  2. Изберете чешмяна вода, когато можете
  3. Винаги носете със себе си бутилка за многократна употреба
  4. Насърчете и други да се присъединят към “Вълната на Dopper 

Подари си с/мисъл. Подари си Dopper!