Подари си с/мисъл

Онлайн магазин за Еко бутилки и термоси за вода Dopper

0
Вашата количка

Dopper – бутилка за всички

Всеки от нас е изпадал в ситуацията – умирам от жажда имам нужда от вода незабавно! Нали не ми се е случвало само на мен? Невинаги имам бутилка с вода под ръка или мога да намеря къде навън да пия вода, затова ни се налага да намерим най-близкия магазин и да тичаме за бутилка за вода за еднократна употреба. И тогава се замисляме колко пъти можехме да сме спестили това едно левче за вода и тази една пластмасова бутилка на планетата ни.

Нека заедно се преборим с пластмасата за еднократна употреба 

Решението на проблема е тук 

Очевидно, че дори и многократно да използваме една пластмасова бутилка за еднократна употреба, тя рано или късно или ще се смачка, или ще започне да понамирисва или етикетът ще започне да се бели. Няма как да я запазим за дълго, дори и да искаме. Дългосрочното решение е бутилка за многократна употреба. Ето! Лесно решение на труден проблем. А сега е време и да намерим перфектната бутилка за всяка част от деня, която да се побира в различните чанти, да е лека, така че да не я усещаме, а и все пак да е стилна. 

Dopper отговаря на всичките ви изисквания

Попадате на едни очарователни шарени и не толкова шарени бутилки с името Dopper. Отивате на сайта им да разгледате за какво става дума и виждате разнообразието от цветове и размери. След като сте разгледали цветовете е време да изберете дали се нуждаете от термос, който да запазва температурата както на студените напитки, така и на топлите. Добре, избрахте вашата бутилка сега нека прочетем описанието. Изработена е от 100% рециклируеми материали и е с купища награди за дизайн и качество. Страхотно! Тежи само 101 грама и може да се мие в съдомиялна!  Ето това е бутилката. И сега плъзгате надолу и натискате големия син бутон “Купи”. 

Честито! Сега вече сте част от ‘’Вълната на Dopper” и заедно ще изчистим океаните.

Ако още не сте убедени, че това наистина е перфектната бутилка за всичко и за всеки, значи не сте разгледали добре всичко налично в сайта.

Подарете си с/мисъл. Подарете си Dopper!