Подари си с/мисъл

Онлайн магазин за Еко бутилки и термоси за вода Dopper

0
Вашата количка

4 размера – за всеки повод и за всеки вкус

Запознайте се със най-здравата, лека и чаровна бутилка за вода за многократна употреба с идеален размер. Откъде знаем, че размерът е идеален? Знаем, защото вече предлагаме четири различни размера:

1,1 л

800 мл

490 мл

350 мл.

Така че няма как да няма идеален размер за Вас, така че винаги на носите със себе си своята бутилка вода за многократна употреба. 

Корпусът на бутилките е от неръждаема стомана и е изключително издръжлив. Направен е от 30% рециклирана стомана и никога няма да ви натежи. Бутилките са лесни за пълнене от всякакви чешми и всяка бутилка е със бронзов сертификат Cradle to Cradle®, което е доказателство, че е част от кръговата икономика. ​

Независимо дали катерите небостъргач (не се пробвайте, молим Ви) или танцувате по фестивали, дали изпитвате голяма жажда или имате малка чанта, има стоманена бутилка Dopper, с идеалния за случая размер и заедно ще се борим с пластмасовото замърсяване. И не забравяйте – бутилката е посланието. А посланието е – за чисти океани, морета и реки и за питейна вода за всеки на планетата.