Подари си с/мисъл

Онлайн магазин за Еко бутилки и термоси за вода Dopper

0
Вашата количка

Пясък от пустинята, магията на Х и Dopper

Кога се влюбих в Dopper – обяснение в любов от Деси Л. Бошнакова

За всеки изкушен от магията на независимите събития, организирани по модела на световната конференция TED – какво ще открие в торбата/чантата е повече от вълнение.
Е, в моята чанта се бе сгушила прекрасната розова – нали съм момиченце – бутилка на Dopper.

Преди много години – в далечната 2012 година – в Доха, Катар, се състоя първата среща на доброволците от цял свят, които организират TEDx събития. За мнозина от нас, които имахме късмета да бъдем част от магията, това си остава най-прекрасното изживяване.
Но там някъде между прекрасните срещи с нови съмишленици, между пясъците на пустинята и вълните, между лекциите и язденето на камили, се срещнах с Merijn Everaarts – основател и изпълнителен директор на Dopper. Бутилките бяха магично притегателни. Цветовете им – изкушаващи.
И зачаках. Понеже не съм търговец, а наивен мечтател. Зачаках някой с нюх към прекрасните неща да внесе Dopper в България. И като в онази стара приказка за неволята – наложи се да запретна ръкави и да се заема сама. Другите имаха други важни неща за правене.

Признавам – моята розова бутилка още е жива и здрава, прекрасно изглежда, и не се оплаква от факта, че всеки ден я нося с мен. За кратко я бях отстъпила на дъщеря ми, но сега си е отново с мен.

Какво ме накара да се влюбя – разбира се, няма да крия, че първо се влюбих във външния вид – лека, удобна, сексапилна, а и винаги имаш чашка с теб. След като се заприказвах с Merijn Everaarts – разбрах, че красотата е отвън и отвътре. Тази бутилка има мисия – да се опълчи на пластмасовите бутилки за еднократна употреба, да подпомага проекти за пречистване на океаните ни и да подпомага осигуряването на питейна вода в Непал.
Както се казва – много добра комбинация. И понеже съм влюбена, затова надувам главите на всички за Dopper.
Ако и вие като мен, искате хем да имате винаги до себе си прекрасна бутилка, хем да бъдете отговорни към утрешния ден и това, което ще оставим след нас на децата си, подарете си с/мисъл – на себе си и на любимите ви хора. И така ще помогнем на екипа на Dopper по-скоро бутилките за еднократна употреба да останат без работа.
И прочетете, чуйте лекцията на Merijn Everaarts, разгледайте нещата, които правят – отговорно и с любов.

Последвайте подари си с/мисъл във Фейсбук и Инстаграм.

За още страхотни инициативи на Dopper – ще ви разказвам с любов и страст.