Подари си с/мисъл

Онлайн магазин за Еко бутилки и термоси за вода Dopper

0
Вашата количка

Всичко, което трябва да знаете за вашия Dopper

Добре дошли в наръчника за грижа за Dopper. От момента на закупуването на вашата бутилка започва връзката ви с Dopper и всичко, за което той се бори. 

Като всяка връзка, вашият Dopper понякога се нуждае от любящата ви грижа, а няма да намерите по-добри съвети от тези на самите създатели на Dopper. Готови ли сте?

Инструкции

 1. Преди да използвате вашия Dopper за първи път, изплакнете го за кратко в топла вода (но не по-гореща от 65 градуса).
 2. Също като вас, Dopper не може да издържи на температури по-ниски от -10 и по-високи от 65 градуса. 
 3. Нещо много важно, което трябва да знаете. Не слагайте Dopper във фризер или микровълнова!
 4. Какво ще стане ако не използвам моя Dopper известно време? (много рядък, но възможен сценарий) Отделете чашата и капачката от бутилката, тъй като бактериите обичат затворени пространства и могат да попаднат в бутилката.
 5. За да избегнет така неприятната локвичка в чантата си, уверете се, че нишките на чашата са сухи, когато сте напълнили Dopper с вода, или напълнете Dopper през малкия отвор в горната част.
 6. Бъдете нежни. Не завъртайте капачката твърде плътно. 
 7. Dopper е устойчива бутилка за чешмяна вода, но понякога всеки има нужда от безалкохолни напитки, плодов сок или чаша вино. Ако имате един такъв ден, можете да използвате друга бутилка за многократна употреба. Други напитки могат да повредят трайно вашия Dopper, така че вие преценете дали да поемате този риск. 

Гледайте това видео за това какви напитки можете да сипвате във вашия Dopper.

Почистване 

 1. Dopper е един от тези модерни продукти на 21-ви век и може да се мие в съдомиялна машина (до 65 градуса). Ако вие сте едни от тези модерни хора със тези модерни машини отделете чашата и капачката и поставете в съдомиялната, но не твърде близо до мръсната тава от пълнените чушки, тъй като може да се обезцветят.
 2. За предпочитане поставете (спортната) капачка на Dopper в стойката за прибори, за да не се лута наоколо.
 3. Внимание! Бутилката от неръждаема стомана може да бъде гореща, след като е бил в съдомиялната машина и/или в топла вода.
 4. Не използвайте абразиви, разтворители, белина и/или други химически почистващи препарати за почистване на вашите Dopper продукти. Те могат да оставят химически вкус, *гадост*
 5. Имате неприятни остатъци от вкус и мирис в бутилката и сте готови да търката цял ден ако трябва, за да се махнат?  Няма нужда, спестете тези усилия за нещо друго. Накиснете частите на Dopper в сода бикарбонат и ги изплакнете с естествен оцет.
 6. Внимавайте с топлата вода, никога вряла. Температури над 65 градуса могат да причинят деформация или други повреди на вашия Dopper, а нито ние, нито вие искаме това. Ако има някаква неприятна миризма, просто напълнете бутилката (цветната долна част) с гореща вода и я оставете за поне 30 минути.

За повече съвети как да почистите бутилката Dopper вижте това видео.

Подарете си с/мисъл. Подарете си Dopper <3